Hea lehe külastaja!

Saame tuttavaks! Mina olen Terje, lõuendid.ee veebipoe pidaja ning soovin edaspidi jagada selles blogis sinuga toredaid mõtteid ja ideid sisekujundusest. Samuti tahan olla nõuandjaks ja soovitajaks, kui sul tekib küsimusi. Kirjuta või helista mulle julgesti, vajalikud kontaktid leiad sellelt lehelt!

Soovitus enne tellimima asumistEnne foto üleslaadimist pööra tähelepanu selle kvaliteedile. Soovitame kasutada professionaalsete fotograafide tehtud pilte. Meie garanteerime parimate masinatega töö ja nii saavutame koos maksimaalse tulemuse! 

Loe, milliseid trükimasinaid kasutame meie!  Õiged fotoprinterid on pigment tintidega ja tavaliselt 12 tindiga ning trüki värviruum on kõige suurem, teravam ja detailsem. Nende printerite tint on vee baasil ehk värviosakesed on vees lahustunud. Seega trükk on 100%  lõhnatu ja ohutu. Kõik meie käest tellitud lõuendid on trükitud selliste masinatega, v.a tavaline satiin lõuend. Selle puhul kasutatakse HP Latex printerit,  mille värviruum on väiksem. See masin kasutab samuti vee baasil tinti, mis on 100% lõhnatu ja ohutu ning on ilmastikukindel. Kõik meilt teillitud lõuendid tehakse valmis ainult Eestis. 

PANE TÄHELE! Internetis surfates satud kindlasti erinevatele lehtedele, kus fotolõuendeid pakutakse ning tihti ulmeliselt soodsate hindadega. Siinkohal tahaks südamele panna, et soovitame alati enne ostu uurida, milliste masinatega ja millist tinti kasutatakse. Neid võib-olla väga seinast-seina kvaliteediga. Suur vahe ongi juba tindis. Tähelepanelik tasuks olla tindi osas, mis koosneb keemilisest lahustist, milles on värviosakesed lahustunud. See tint haiseb ja tihti eritab veel hiljemgi peale printimist mõnda aega lõhna, kui ka nähtamatuid mürgiseid aure. Kahjuks kasutatakse selliseid printereid üsna palju just soodsama hinna eesmärgil. Tegelikkuses sobivad need vaid reklaamtrükiste jaoks. Tagatipuks reklaamitakse osasid neist keskkonnasõbralikena, mis ei ole õige. Seega hea lugeja, enne ostu tasub uurida. 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga